Nog een paar weekjes en dan gaan we vertrekken - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Roy Dijk - WaarBenJij.nu Nog een paar weekjes en dan gaan we vertrekken - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Roy Dijk - WaarBenJij.nu

Nog een paar weekjes en dan gaan we vertrekken

Door: Roy van Dijk

Blijf op de hoogte en volg Roy

10 Maart 2009 | Nederland, Amsterdam

Het uitzwaaifeestje was super gezellig en harstikke leuk, alleen duurt het niet heel lang meer dat ik even 4,5 maandje in een land zit hier ver vandaan.
Heb hier onzettend veel zin in en hoop hier goede dingen te doen en natuurlijk ook veel te leren.
Maar omdat je toch even een tijdje ergens anders zit, is het altijd leuk om wat van je familie, vrienden en kennissen te horen, dus kom maar op met die berichtjes straks haha
Ik zal ook proberen hier op deze site zoveel mogelijk te vertellen en te laten zien wannneer ik straks daar zit.
Okee dat was het, rustig aan doen en we spreken elkaar
Groeten Roy

• 11 Maart 2009 - 17:57

Niels:

Roy'tje!!!!!

Wow Roy je eerte Krabbel!

grt
    NelisB

• 15 Maart 2009 - 12:11

Richard En Anny:

He roy,

Hier je tweede krabbel.
    En er zullen er vast nog vele volgen.

Liefs Ons

• 15 Maart 2009 - 12:40

Jos:

hey moatie..

Was een mooi feestje gistern;)
    De komende 3 weken gaan we het er nog even goed van nemen:P

Greetz jos

• 15 Maart 2009 - 13:21

Lotte:

En hier je 4e krabbel!
    Hier kunnen we je mooi op volgen! ;)

Het was gezellig gister! (Y)

• 15 Maart 2009 - 15:25

Robert - Elise:

En hier dan de 5de!
    We zullen je verhalen in de gaten houden.. ;)

Xx

• 15 Maart 2009 - 17:07

Hey jongens en meiden,
    Was een super mooi feestje.Alleen komt het nu wel heel dicht bij. Ik zal hier een beetje proberen wat dingetjes op te zetten, alleen snap nog donders weinig van deze hele site. Maarja je kunt niet alles hebben.
    Greets Roy

• 15 Maart 2009 - 21:08

Marnick:

hee roy,
    hoestie?? hoorde dat je ook een siteje hebt gekregen ;) en ben je er nog een beetje rustig onder?? haha
    stelt niet al te veel voor hoor. is wel allemaal anders en wennen, maar dat past allemaal in het plaatje hier. dus het voelt niet raar.
    en het is echt heel mooi hier. en al lkkr warm als jij komt. op een goede warme dag wel tegen de 40 in de zon gok ik. op zn heetst van de dag
    en dat in maart
    dus je camelbak word je grote vriend dat beloof ik je hahaha
    geniet nog even fijn van je tijd in nl en ik zal je nog een keer proberen te bellen.

gr marnick

• 16 Maart 2009 - 10:41

Hey roy,

mooi dat je het feestje leuk vond!
    nog paar weekjes in NL!
    en dan gaat het gebeuren!!
    veel succes, en we zullen zeker vaak op deze site kijken!!

liefs ons

• 16 Maart 2009 - 21:51

Tante ;-):

Gelijk hier maar even gekeken en je in mijn favorieten gezet.
    'T was gezellig heh!?!

• 17 Maart 2009 - 11:56

hey Tante,
    Ja dit is zeker een favorietje haha
    Het feestje was harstikke mooi.
    Liefs Roy

• 18 Maart 2009 - 20:15

hey roy..!

je bent nog niet even weg maar wou toch even kijken als de site bij ons goed werkt..:P
    ik zou zeggen nog heel veel pleziertjes in nl en geniet nog even van bakker bart broodjes(zoals vandaag en gisteren en eergisteren:P) want die heb je daar niet..! maar ik zie je gauw wel weer..!!

liefs en dikke kus..!

• 18 Maart 2009 - 20:16

Janine:

het even moest in de eerste zin er niet staan..

foutje..!!

• 22 Maart 2009 - 12:59

Man0n:

Heey Schat!

Nog eventjes en dan is het zo ver! :-) Kga je zeker volgen hier en hoop dat je 'n mooie tijd hebt daar en dat je uiteindelijk weer veilig mag terug keren ;-)

Xxx Manon!

• 24 Maart 2009 - 14:46

Arjan:

ey roy'tie!

Nog eempies en dan gaat 't gebeure jonge...

Ik zal de site iig goed in de gaten houden..:)

Arjan

• 24 Maart 2009 - 19:02

Roy Van Dijk:

haha ja nu wordt het spannend, maar houdt het in de gaten hier.

• 26 Maart 2009 - 21:49

Jeffrey En Sabrina:

eey roytje,

wij houden je ook in de gaten vanaf hier oke;)
    suc6 straks!!!

groetjes

• 27 Maart 2009 - 22:43

Alice Slot:

geniet nog van je voorlopig laatste week in Nederland.....heel veel succes daar in verwegistan en hoop dat je er een hele mooie tijd zal hebben

greetz xxx

• 31 Maart 2009 - 10:37

Sybille:

he roy! wil je toch nog even alle succces toewensen daar en wel heelhuids terugkomen he!Angela zal haar maotie ook echt gaan missen de eerste maanden dus kalm an!Groeten uit het mooie Hardenberg en denk dat we maar weer eens een logeerpartijtje moeten organiseren als je er weer bent hahaha! :)

• 01 April 2009 - 08:40

Marga:

Je hebt een leuke site gemaakt, zo kunnen we jou toch een beetje volgen. We wensen jou heel veel succes van deze kant en natuurlijk een mooie tijd daar en dat je veilig terug mag keren in augustus. Groetjes Marga en de rest van de familie

• 02 April 2009 - 17:15

Roy Van Dijk:

Wat een leuke berichtjes weer ;)
    Maar nog 1 weekend hier en dan vetrek ik maandag vroeg vanuit Eindhoven en dan ga ik hoop een mooie en leerzame 4,5 maand beleven.
    Groetjes Roy
    P.s.En dat slaapfeestje moeten we zeker doen. Bij Erwin en Angela is het dan ofnie? haha

• 03 April 2009 - 07:13

Henrieke & Jarno:

Geniet nog even van je laatste weekend, dat je hier bent!
    want daarna moeten we je 4,5 maand missen!!
    Vond het gister avond gezellig bij je!!
    Succes! En pas goed op je zelf!!

Liefs Henrieke & Jarno

• 03 April 2009 - 21:50

Karin:

Hey Roy,
    Ik heb je site toch gevonden en zal je zeker gaan volgen de komende periode,heel veel succes en maak er wat van!!!
    Wij, Herma en ik, gaan heel goed voor je moeder zorgen!!! we mailen.....
    liefs Karin

• 04 April 2009 - 12:00

Johan En Gina:

Hé Roy, leuk dat we je op deze manier kunnen volgen.
    Wij wensen een goede reis en vanavond nog even lekker genieten met het hele gezin. Hopen snel weer van je te horen.

• 04 April 2009 - 16:46

Elise:

Hai Roy!

Ben je de week weer goed doorgekomen? ;)
    Veel leuke dingen gedaan..

Geniet nog even van je weekend!

Hou je taai!

• 05 April 2009 - 18:24

Richard & Anny:

Hey Roy,

Wij willen je nog even heel veel succes wensen met je vlucht en natuurlijk de komende 5 maanden in Afhanistan!
    Geniet nog even van het thuis zijn!

Veel liefs

Richard & Anny

• 05 April 2009 - 19:27

Roy Van Dijk:

Nog een nachtje slapen en dan vertrekken.
    Maar ik heb er zin in. Heb veel lieve kaartjes, berichtjes,en smsjes gehad dus nu zijn we er klaar voor.
    We spreken elkaar
    Liefs Roy

• 06 April 2009 - 04:03

Rudi En Alie:

Hey roy
    Veel succes op je eerste trip en maak er wat goeds van ,we zullen je zeer zeker volgen op je site .We wensen alle goeds en we zien je terug in augustus

• 06 April 2009 - 05:58

Hey Roy

Ik wil je heel veel succes wensen!! en pas goed op je zelf!!
    Nog Bedankt voor je smsje gister!!

Liefs Henrieke & Jarno!

• 06 April 2009 - 15:33

Leoni:

Hey Roy!

Je bent nu al onderweg, maar ik hoop dat de tijd snel gaat :)
    Heel veel succes daar en doe kalm aan!

Liefs Leoni

• 06 April 2009 - 16:09

Man0n..:

Wooooow, je bent gewoon al weg man!! Tijd gaat snel hé! Khoop dat je 'n mooie tijd hebt daar! Pas goed op jezelf en houd je koppie erbij!!! Hopelijk gaan we elkaar spreken, kga je iig kaartjes sturen!

Take care!

Kusjes Manon.

• 06 April 2009 - 16:25

Bas En Danitsja:

Hey Roy!!

En dan is het eindelijk zover...
    Heel veel succes in Afghanistan!
    En we drinken wel weer een stuiterbal als je er heelhuids weer bent.. ;)

Liefs Bas en Danitsja

• 06 April 2009 - 17:57

Jos:

roy,,

Je begint nu gewoon al weg man.. heel veel succes he...

kuzz jos

• 06 April 2009 - 20:23

Jeffrey En Sabrina:

hey Roy,

Heel veel succes en pas goed op jezelf!!! we blijven je volgen via deze site

groetjes

• 07 April 2009 - 05:51

Pa,ma En Je Broertje:

He lieve schat als je dit leest zit je op je stekkie waar jij zo lang naar uitgekeken hebt.
    Maak er wat van en we spreken je, ajuuuu en een hele dikke kuzzzzzzzzzzzzzzzzzz ons

• 07 April 2009 - 13:59

Robert & Elise:

Haai Roy :)

Nu is het zover, en ben je daar!
    We hopen dat je een mooie tijd daar hebt..
    Pas goed op jezelf!

We houden je site in de gaten! ;)

Liefs van ons

• 07 April 2009 - 16:27

Henry En Henriette :

Hallo Roy
    Wij hopen dat je een goede vlucht hebt gehad.En heel veel succes, en we horen nog van je.liefs ons

• 07 April 2009 - 16:43

Bas En Danitsja:

He Roy!

Heel veel succes daar..
    Hoop dat t een beetje mee gaat vallen! En probeer er ook van te genieten.

Als je er weer bent gaan we een keer echt wat afspreken. haha!

Groet uit Slagharen!

• 07 April 2009 - 17:16

Fam Centen:

Hallo Roy
    Ik hoop dat alles goed is gegaan en wensen jou veel succes daar xxxxxjes
    Gea

• 07 April 2009 - 18:35

hey lieve schat..

je bent nu nog onderweg maar ik hoop dat de reis goed is verlopen..! heel veel succes daar..! en de groene thee komt er gauw aan..!!

liefs en dikke kus..!

• 08 April 2009 - 07:07

Alice Slot:

hey Roy..........hoop dat je een goede vlucht hebt gehad en alles voorspoedig is verlopen.
    Wens je nogmaals een goede tijd toe en pas goed op jezelf doen wij dat met zun allen op jullie gezinnetje!!!!!
    Ga zo ff bakkie bij je ma doen kijken of ze een beetje te passe is.
    doe rustig aan en ik blijf je volgen

xxx

• 08 April 2009 - 10:33

Arjan V:

Pas goed op jezelf de komende tijd! en natuurlijk houden we de site goed in de gaten!

Grt
    Arjan

• 08 April 2009 - 14:54

Marcel En Z'n Meiden:

hey roy,

heel veel succes daar en pas goed op je zelf.
    we zullen zeker alles volgen via deze berichtjes en natuurlijk via het thuisfront.

groetjes van marcel bianca en de meisjes.

• 08 April 2009 - 15:21

Marleen Van Dijk:

Hallo Roy

Wat balen dat jij en Marnick elkaar zijn misgelopen!!
    Ik hoop dat je een goede vlucht hebt gehad...
    En dat je veel goed werk kunt verichten daarzo.
    Heel veel succes!!!
    En hou je taai!!!!

groetjes uit de krim

• 08 April 2009 - 15:24

Harjo En Karin :

Hey Roy,
    Als het goed is ben je nu op de plaats van bestemming, we hopen dat je een goede vlucht hebt gehad en dat je snel zult wennen aan je nieuwe stekkie. Maak er wat van en geniet er ook zeker van!!!
    liefs de Muldertjes

• 08 April 2009 - 18:06

Diederik:

Heey Roytje

Ik heb alweer weekend haha!! Heb je een goede vlucht gehad na het verre zuiden of westen uhm waar zit je eigenlijk?? Of zit je toch in het oosten??

Jammer zeg dat je marnick net bent mis gelopen.. Trouwens ik zal goed op je buurmeisje passen haha..

Nadieh is trouwens ook geslaagd voor haar rijbewijs netjes he..

Roy succes en doe je ding ;) ;) ;)

De groeten,,,
    Doederoek

• 09 April 2009 - 10:01

Paulien:

he hoi, leuk om zo te kijken hoe he je allemaal af gaat. Heel veel succes en zet hem op!!! groetjes

• 09 April 2009 - 14:24

Fam Centen:

sorry ging niet goed volgende keer beter, je hebt het nu nog te goed.

• 09 April 2009 - 15:15

Jan En Herma:

Lieve Roy, Hoe is de reis verlopen? Is alles goed gegaan? We wensen je heel veel succes en let goed op jezelf!

groetjes Jan, Herma
    Jaimy en Kelly

• 09 April 2009 - 16:14

Marga:

Hey Roy, hoe is het,ik hoop dat je een beetje een goede vlucht heb gehad en nu maar bezig met jullie missie. Veel succes. We blijven je volgen. Groetjes van Klaas, Marga, Koen, Doreen en Rutger

• 09 April 2009 - 18:33

InJoJoJaDaTi:

zomaar ff de groetn uut dekrimoost !! puzzel zelf maar lekker uit van wie....

• 09 April 2009 - 20:46

Je Broertjes:

Heey grote broer,
    je bent er eindelijk en het echte werk gaat beginnen.
    Kallem en doen en pas goed op jezelf!

kus je broertjes.

• 10 April 2009 - 15:50

Steven En Annelie:

Hey Roy!!

Je zit er alweer! Wat gaat het allemaal toch snel.. Jammer dat je Marnick net bent mis gelopen maar op deze manier kun je ook gelukkig nog contact houden!

Wij hebben vandaag bankstellen gekocht voor ons huisje! (je moet toch wat te vertellen hebben ;) )
    Helemaal leuk maar dat zie je uiteraard als je thuis bent he! Eerst maar eens aan het werk daar!!!

Lieve Roy we willen je nogmaals heel veel succes wensen daar! We blijven duimen voor je dat je heel terug mag komen maar dat zal wel geen probleem voor jou zijn ;)

We missen je nu al!

Tot over een paar maandjes!!!!

Pas goed op jezelf!!

KUSZ!