Daar is ie weer hoor

Door: van Dijk, R

Blijf op de hoogte en volg Roy

27 Juni 2009 | Afghanistan, Kabul

Hey lieve mensen,

Hoe is het allemaal? Ik hoop goed natuurlijk.
Hier is alles ook goed, ben gister weergekomen en heb het leuk gehad. Wel was het af en toe best spannend, want we zijn ook
veel wezen verplaatsen en sommige gebieden zijn echt niet leuk om door heen te rijden vanwege de IED's. Dus af en toe was er even wat gezonde
spanning, maar dat is goed he haha. Ben wel weer blij om even weer een paar dagen terug te zijn. Effe wat rust en natuurlijk kunnen we dan de post weer bekijken
en de mailtjes lezen, dan is alles weer goed ;), echt leuk.
Verder heb ik nu even een paar dagen een was rustiger programma en daarna gaan we weer een tijdje weg. Op zich wel weer snel, maar dan gaat de tijd voor het gevoel
wel weer wat sneller.
De foto's komen er ook weer aan, alleen dat komt, maar die verbinding hier is zo super slecht. Wordt je gewoon beroerd van.
Voor de rest wil ik iedereen weer harstikke bedanken voor alle post en mailtjes en verder zou ik zeggen; Rustig aan doen en we spreken elkander
Doeggggggg

Groetjes Roy

• 27 Juni 2009 - 18:58

Oma:

fijn dat je terug bent nu het was wel weer spannent wij hebben nog steeds mooi weer ik heb even gekeken naar de vollybal want jef deed mee nu ik stop er mee tot de volgende keer goed op je zelf passen oma

• 28 Juni 2009 - 00:12

Mams:

heey lieve skat,

Het is nu 2 uur net weer van de bruiloft ,een prachtig mooi feest gehad, direkt maar even tegen je vriendjes en vriendinnetjes gezegd dat je net had gebeld,je moest natuurlijk de groeten hebben van iedereen.
    Ik wilde naturlijk gelijk even kijken wat je er op gezet had , het wordt wel tijd voor de kapper ?????? Heey lieverd kalm an en we spreken elkaar xxxxxxx

• 28 Juni 2009 - 13:15

Richard & Anny:

Hey Roy,

ben je al aan het aftellen? Wij wel want we missen je wel op de feestjes hoor. Gister feestje gehad van Ina en Erno, was weer bere gezellig. Doe het rustig aan daar en er is post onderweg!!

Groet`n
    Richard & Anny

• 28 Juni 2009 - 18:45

Marnick En Alice:

hee kerel!! Is het nog een beetje uit te houden in de warmte daar? vast wel, je hebt ook niet veel keus haha. En met een klein poosje komt het einde al in zicht. Nog even door zetten en
    vermaak je nog even daar.

gr marnick en alice

• 28 Juni 2009 - 21:19

Henrieke & Jarno:

Hey Roy ;)

Fijn dat je er weer een berichtje opgezet hebt!
    En dat je nou ff wat 'rust' hebt, om bij te komen!En je post te bekijken!!
    Ik zal morgen ook even weer een pakje voor je in elkaar flansen ;)
    Tis hier ook goed warm!
    En word einde van de week nog warmer!
    Nou nog ff vol houden! Je zit er bijna 3 maand!
    Heel veel succes nog en doe kalm aan!!

Liefs ons

• 29 Juni 2009 - 09:04

Jeffrey En Sabrina:

Heeey Roy,

Fijn om weer wat van je te horen!
    Gelukkig kunnen we nu gaan beginnen met aftellen!
    Het is hier ook goed warm zeg! Klig nu lekker achter het huis en het is nog maar 11 uur. Is zien als je terug komt wie bruiner is;)
    Kheb al zo goed als vakantie, want ik heb geen hertentamens! Kheb zelfs een 10 gehaald voor een vak;)
    Jeffrey's verjaardag was deze week ook gezellig! In totaal 3 dagen gevierd;) Leuk dat je een mail had gestuurd!(Y)
    Roy, doe rustig aan, zet hem op en hou vol he!

Groetjes en een dikke kus, Jeffrey en Sabrina

• 29 Juni 2009 - 09:51

Marga:

Fijn om weer te horen dat het goed met je gaat. Je haar begint al mooi weer aan te groeien. Wordt weer gauw tondeuse of niet. Hoe gaat het daar met de warmte, is het nog een beetje uit te houden?? Het is hier op moment ook goed warm, maar wel lekker. Hey jongen blijf goed op je zelf passen en augustus komt al mooi dichtbij. Groetjes van Klaas, Marga, Koen, Doreen en Rutger xxx

• 29 Juni 2009 - 17:30

Jos:

hey roytje..

Het schiet gelukkig al weer aardig op, nog 2 maandjes:D Het is hier op dit moment echt lekker weer, maarja daar heb je weinig aan heh als je moet werken:P

Dou rustig aan en ik spreek je snel oke...

Kuss jos

• 29 Juni 2009 - 19:41

Karin:

Hey Roy,
    Toch elke keer weer blij dat je weer een verslagje schrijft en dat we in ieder eval weer weten dat het goed met je gaat...en je bent al lekker over de helft! Doe voorzichtig en doe vooral dat waar je voor gekomen bent. Pas goed op jezelf, Groetjes Karin en de rest

• 30 Juni 2009 - 09:06

Robert - Elise:

Hey Roy!

Wat fijn weer wat van je te horen, en dat alles goed met je gaat!! :D
    Bedankt voor je mail, erg leuk!!

Voordat je het weet is het alweer augustus, en ben je weer lekker thuis bij je Familie & Friends! :D
    Dus nog even volhouden!
    En pas goed op je zelf!!

Liefs Robert & Elise

• 01 Juli 2009 - 12:59

Thuis:

Hey skattie,

gelukkig je hebt nu weer een kaal koppie is ook beter met die hitte.

En wat een lekker breed joch,het resultaat van je vele sporten is te zien.

Lieverd pas goed op
    ,blijf alert en blijf op je hoede.

Hele dikke kus ons en tot?????????????????

• 01 Juli 2009 - 20:36

Niels:

Ey roytje
    Leuke foto's weer
    maar mijn god wat een lelijk horloge en die kleuren!
    heb nog wel een prada horloge over?!

grt
    Niels

• 02 Juli 2009 - 15:08

Arjan V:

Ha Roy!

Goed weer van je te horen. Hopelijk vermaak je je daar nu ook nog een beetje. Hier is 't iig topweer! Heb zojuist de opleiding behaald dus kan opzich allemaal niet beter ;)

Doe rustig aan en spreken elkaar!!

Groetjes Arjan

• 02 Juli 2009 - 17:47

Erwin:

Hej roytje
    Je ziet er weer uit als een beer haha.
    Succes nog ff.
    En tot over een tijdje.
    Groeten erwin

• 02 Juli 2009 - 19:25

Dave & Denise:

Lieve Roy,
    het eind komt in zicht pff gelukkig, we zijn blij dat je strakkies weer lekker veilig in de Krim bent.
    Doe voorzichtig aan de komende weken en pas goed op jezelf.

Dikke kuss Dave & Denise

• 03 Juli 2009 - 14:44

Caylee:

Hallo Roy
    ik heb al vakantie tot gauw, wij missen jou. over hoeveel nachtjes kom je weer?
    xxxxxjes Caylee

• 03 Juli 2009 - 18:23

Jeffrey.:

hee broer,

gelukkig gaat alles goed daar.
    hier gaat ook alles goed en ben druk bezig met rijbewijs overzetten zodat ik eindelijk keer in je auto mag rijden, haha.
    ik zal er goed op passen je krijgt hem zeker schoon terug!
    rustig aan doen en spreek je snel weer!
    Ajuu

• 03 Juli 2009 - 18:27

Marnick:

hahaha, ben je eventjes weg nemen ze gelijk je auto over :P
    zal wel een x deuken test houden hoor roy!!!
    hahaha
    gr marnick

• 03 Juli 2009 - 20:49

Danielle En Joffrey:

hoi, neefie hier een berichtje van ons. leuke foto's. hadden al vaker gekeken maar nog nooit gereageerd, dus bij deze. We missen je en kom snel thuis.

• 07 Juli 2009 - 19:58

Oma:

roy ik hoop als je snel weer op de plaats terug komt is het daar nog zo warmnu hier nietwij hebben de meeste dagen regen daar is ook niets aan nu tot de volgende keer doe voorzichtig aan

• 08 Juli 2009 - 12:18

Henrieke & Jarno:

Hey Roy

Hoe is het er mee?
    Je zit er al weer 3 maand! Nog even en het is weer augustus!!
    Het is hier op moment pokke weer, regen regen en nog is regen. Hoop dat morgen wel droog is want dan hebben we feest. Morgen gaat mijn broer trouwen!!
    Heel veel succes nog en doe kalm aan!!!

Liefs ons

• 08 Juli 2009 - 12:34

Man0n!:

Hey schat!

Ff weer berichtje van mij! Hoe is het met je?????????? Hoop dat het goed gaat en dat je het nog steeds naar je zin hebt! En je bent alweer op de helft, wat gaat de tijd toch snel hé... Ook wel lekker voor jou lijkt me!

Hier gaat het goed! Druk aant werk in ons paleis haha! We kunnen nu opbouwen, dus schilderen behangen etc! Hoop dat we er snel in kunnen.. Verder weinig nieuwtjes!

Hou t rustig daar jongen en tot snel!

Dikke kus! Manon!

• 11 Juli 2009 - 14:42

Thuisfront:

Hey skattie ,

Als je dit leest ben je gelukkig weer veilig binnen.

We zijn net terug uit Oirschot , de laatste thuisfront informatie dag gehad .

Spreken je ajuuuuuuu xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

• 12 Juli 2009 - 21:00

0ma:

ikhoorde van je moeder dat je weer binnen de poort wasmooi weer een zorg minder wy horen hier steeds slechte berichten nu fijn dat het goed gaat nu berry met een stel vrienden hebben weer het hele weekend uit gezonden het was weer gezellige muziek

• 13 Juli 2009 - 19:18

De Buurtjes:

ha roy!!

eindelijk de site gevonden. je foto's en reisverslagen ff bekeken. tjonge, je maakt heel wat mee zeg!!!
    maar glukkig duurt het niet lang meer, ben je weer veilig in de krim en kun je weer bij de feestjes van de partij zijn!!!

nog even volhouden, pas goed op jezelf!!!!!!!

groetties twan en bea